!!!! Information !!!!

MuscleZone er ONLINE


OBS:

Visse dele af dette forum er kun synlige for medlemmer - så opret en konto og udnyt MuscleZone til fulde!

- Vær iøvrigt opmærksom på at jeres første 3 posts skal godkendes af en moderator


Hold den gode tone, ellers vanker der med BAN hammeren...

- The Staff

Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Har du generelle spørgsmål om kost m.v, er det her du spørger

Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Postby TriHard » Jan 28th, '19, 18:28

Ja, overskriften siger det meste. Vi elsker alle ris. Men når man får det 4-5 gange om ugen så kan man godt bruge lidt smags variation. Så kom med jeres gode idéer, eksperimenter og dårlige idéer som ikke lige smagte som i håbede :mrgreen:

Kan godt selv bruge lidt inspiration nemlig og tænker der også er andre der kan nyde af det.

Jeg er selv meget lidt kreativ og kan godt tvinge det samme ned i lange perioder. Så jeg har ikke selv så mange forslag.

Min favorit: Brun sovs - Fra min berømte gryderet med oksekøds tern, aubergine, squash, løg, champignon og paprika.

2nd: Würse Maggi Soya - Uden tvivl den bedste soya i verden. Kan nærmest drikkes rent. Mild og rund i smagen. 24.9% Salt, så brug kun i moderate mængder, hvis du vil undgå for meget salt grundet bloat etc.

3rd: Stærk Karry sovs - Fra boller i karry. Man kan også bare lave sovsen uden boller og så spise kylling eller andet til.

4th: Sweet Chili sovs

5th: Bernaise - Passer også ret godt til kylling IMO.

6th: BBQ sovs - Gerne en godt røget udgave efter min smag.

7th: Ketchup - Den klassiske nemme løsning, når man er for træt til andet.
User avatar
TriHard
Din vægt: 20kg
Din vægt: 20kg
Progress to next rank:
16%
 
Posts: 308
Joined: May 29th, '18, 18:00
Location: Wakanda

Re: Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Postby Undertaker! » Jan 29th, '19, 14:21

Gider ik lave det store ud af det.

Kylling i tern, ris, flydende becel, garam masala. Rør rundt. Smager rigtig godt.
Vil man vinde, må man snyde !
User avatar
Undertaker!
BB Trainée +
BB Trainée +
Progress to next rank:
85.7%
 
Posts: 957
Joined: Jun 9th, '11, 19:22

Re: Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Postby Monion » Jan 29th, '19, 15:41

Undertaker! wrote:Gider ik lave det store ud af det.

Kylling i tern, ris, flydende becel, garam masala. Rør rundt. Smager rigtig godt.

Oksekød, pastasauce, bacon, edderamme bønner og ris - så rammer jeg omkring 2500-3000kcl til aftensmad
Er det nødvendigt at bulke, eller kan man blot spise flere kalorier?
User avatar
Monion
Moderator
Moderator
 
Posts: 3451
Joined: Sep 10th, '13, 13:53

Re: Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Postby TriHard » Jan 29th, '19, 18:13

Undertaker! wrote:Gider ik lave det store ud af det.

Kylling i tern, ris, flydende becel, garam masala. Rør rundt. Smager rigtig godt.


mmm... Jeg bruger også Garam Masala til min kylling - Min mors kæreste er fra indien, så får hans hjemmelavede blanding, vildt lækkert! Har dog aldrig overvejet at blande det hele sammen.. Synes det lydder lidt tørt uden en sovs af en slags.
User avatar
TriHard
Din vægt: 20kg
Din vægt: 20kg
Progress to next rank:
16%
 
Posts: 308
Joined: May 29th, '18, 18:00
Location: Wakanda

Re: Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Postby Undertaker! » Jan 30th, '19, 15:27

TriHard wrote:
Undertaker! wrote:Gider ik lave det store ud af det.

Kylling i tern, ris, flydende becel, garam masala. Rør rundt. Smager rigtig godt.


mmm... Jeg bruger også Garam Masala til min kylling - Min mors kæreste er fra indien, så får hans hjemmelavede blanding, vildt lækkert! Har dog aldrig overvejet at blande det hele sammen.. Synes det lydder lidt tørt uden en sovs af en slags.

Smørret er sovsen
Vil man vinde, må man snyde !
User avatar
Undertaker!
BB Trainée +
BB Trainée +
Progress to next rank:
85.7%
 
Posts: 957
Joined: Jun 9th, '11, 19:22

Re: Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Postby TriHard » Jan 30th, '19, 17:48

Undertaker! wrote:
TriHard wrote:
Undertaker! wrote:Gider ik lave det store ud af det.

Kylling i tern, ris, flydende becel, garam masala. Rør rundt. Smager rigtig godt.


mmm... Jeg bruger også Garam Masala til min kylling - Min mors kæreste er fra indien, så får hans hjemmelavede blanding, vildt lækkert! Har dog aldrig overvejet at blande det hele sammen.. Synes det lydder lidt tørt uden en sovs af en slags.

Smørret er sovsen
5

Selvfølgelig :) Hvor meget bruger du af becel til en potion med 250g ris og 200-300g kylling? Vil nemlig gerne prøve det!
User avatar
TriHard
Din vægt: 20kg
Din vægt: 20kg
Progress to next rank:
16%
 
Posts: 308
Joined: May 29th, '18, 18:00
Location: Wakanda

Re: Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Postby TriHard » Jan 30th, '19, 17:51

Monion wrote:
Undertaker! wrote:Gider ik lave det store ud af det.

Kylling i tern, ris, flydende becel, garam masala. Rør rundt. Smager rigtig godt.

Oksekød, pastasauce, bacon, edderamme bønner og ris - så rammer jeg omkring 2500-3000kcl til aftensmad


Lyder lækkert! Er ikke den store fan af edderamme bønner, selvom deres protein indhold er tiltalende - men tænker de kan skiftes ud med f.eks. Kidneybønner :)
User avatar
TriHard
Din vægt: 20kg
Din vægt: 20kg
Progress to next rank:
16%
 
Posts: 308
Joined: May 29th, '18, 18:00
Location: Wakanda

Re: Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Postby Ceasar » Jan 30th, '19, 17:57

Skifter mellem havregryn og brune ris :mrgreen:
Men sød chili sovs går aldrig galt.
Ceasar
MuscleZone Über Guru
MuscleZone Über Guru
Progress to next rank:
32%
 
Posts: 2296
Joined: Jun 14th, '11, 23:18

Re: Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Postby Monion » Jan 30th, '19, 22:42

TriHard wrote:
Monion wrote:
Undertaker! wrote:Gider ik lave det store ud af det.

Kylling i tern, ris, flydende becel, garam masala. Rør rundt. Smager rigtig godt.

Oksekød, pastasauce, bacon, edderamme bønner og ris - så rammer jeg omkring 2500-3000kcl til aftensmad


Lyder lækkert! Er ikke den store fan af edderamme bønner, selvom deres protein indhold er tiltalende - men tænker de kan skiftes ud med f.eks. Kidneybønner :)

Køb dem pillede, altså uden bælg
Netto og Bilka har dem til billige penge, jeg bruger dem primært for at få lidt bid i maden
Er det nødvendigt at bulke, eller kan man blot spise flere kalorier?
User avatar
Monion
Moderator
Moderator
 
Posts: 3451
Joined: Sep 10th, '13, 13:53

Re: Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Postby TriHard » Jan 31st, '19, 20:14

Monion wrote:
TriHard wrote:
Monion wrote:
Undertaker! wrote:Gider ik lave det store ud af det.

Kylling i tern, ris, flydende becel, garam masala. Rør rundt. Smager rigtig godt.

Oksekød, pastasauce, bacon, edderamme bønner og ris - så rammer jeg omkring 2500-3000kcl til aftensmad


Lyder lækkert! Er ikke den store fan af edderamme bønner, selvom deres protein indhold er tiltalende - men tænker de kan skiftes ud med f.eks. Kidneybønner :)

Køb dem pillede, altså uden bælg
Netto og Bilka har dem til billige penge, jeg bruger dem primært for at få lidt bid i maden


Det vil jeg prøve - Tak for rådet :)
User avatar
TriHard
Din vægt: 20kg
Din vægt: 20kg
Progress to next rank:
16%
 
Posts: 308
Joined: May 29th, '18, 18:00
Location: Wakanda

Re: Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Postby Undertaker! » Feb 1st, '19, 14:11

TriHard wrote:
Undertaker! wrote:
TriHard wrote:
Undertaker! wrote:Gider ik lave det store ud af det.

Kylling i tern, ris, flydende becel, garam masala. Rør rundt. Smager rigtig godt.


mmm... Jeg bruger også Garam Masala til min kylling - Min mors kæreste er fra indien, så får hans hjemmelavede blanding, vildt lækkert! Har dog aldrig overvejet at blande det hele sammen.. Synes det lydder lidt tørt uden en sovs af en slags.

Smørret er sovsen
5

Selvfølgelig :) Hvor meget bruger du af becel til en potion med 250g ris og 200-300g kylling? Vil nemlig gerne prøve det!

Bruger bare hvad jeg har lyst. Men husk 10 g er 90 kcal.
Vil man vinde, må man snyde !
User avatar
Undertaker!
BB Trainée +
BB Trainée +
Progress to next rank:
85.7%
 
Posts: 957
Joined: Jun 9th, '11, 19:22

Re: Ris - Hvad gør i for at holde det spændende?

Postby TriHard » Feb 3rd, '19, 22:58

Undertaker! wrote:
TriHard wrote:
Undertaker! wrote:
TriHard wrote:
Undertaker! wrote:Gider ik lave det store ud af det.

Kylling i tern, ris, flydende becel, garam masala. Rør rundt. Smager rigtig godt.


mmm... Jeg bruger også Garam Masala til min kylling - Min mors kæreste er fra indien, så får hans hjemmelavede blanding, vildt lækkert! Har dog aldrig overvejet at blande det hele sammen.. Synes det lydder lidt tørt uden en sovs af en slags.

Smørret er sovsen
5

Selvfølgelig :) Hvor meget bruger du af becel til en potion med 250g ris og 200-300g kylling? Vil nemlig gerne prøve det!

Bruger bare hvad jeg har lyst. Men husk 10 g er 90 kcal.


Okay - Jeg prøver mig frem 8-)
User avatar
TriHard
Din vægt: 20kg
Din vægt: 20kg
Progress to next rank:
16%
 
Posts: 308
Joined: May 29th, '18, 18:00
Location: Wakanda


Return to Kost generelt

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest