!!!! Information !!!!

MuscleZone er ONLINE


OBS:

Visse dele af dette forum er kun synlige for medlemmer - så opret en konto og udnyt MuscleZone til fulde!

- Vær iøvrigt opmærksom på at jeres første 3 posts skal godkendes af en moderator


Hold den gode tone, ellers vanker der med BAN hammeren...

- The Staff

Skal man være Michelin kok for at tilberede æggehvider?

Har du generelle spørgsmål om kost m.v, er det her du spørger

Skal man være Michelin kok for at tilberede æggehvider?

Postby Jespel78 » Oct 26th, '19, 06:31

Hej alle,

Jeg er ved at blive vanvittig over den hvide hinde som æggehviderne efterlader på enten panden eller i gryden.

Jeg har forsøgt med lav, mellem, høj varme.. Smør, rapsolie, solsikkeolie og ingenting før jeg kommer dem i.

Hver gang sidder der en form for udenjordisk hinde efterladt, som måske kunne sælges til brug som skudsikkert materiale..

Heldigvis skydes der ikke særlig tit efter mig, så jeg kan godt undvære dem.. Har en venlig sjæl et trick til at undgå at det sker?

Mvh JesPel
Jespel78
Din vægt: 0.5kg
Din vægt: 0.5kg
Progress to next rank:
6.1%
 
Posts: 4
Joined: Jun 22nd, '18, 05:32

Re: Skal man være Michelin kok for at tilberede æggehvider?

Postby TriHard » Oct 28th, '19, 10:23

hmm.. Har jeg aldrig oplevet eller hørt om.. Bruger nu også bare normale æg selv - Og Oliven olie, prøv med det? For jeg har ikke det problem der.. '

Ellers kan du jo bare drikke dem rå ;)
User avatar
TriHard
Din vægt: 25kg
Din vægt: 25kg
Progress to next rank:
14%
 
Posts: 357
Joined: May 29th, '18, 18:00
Location: Wakanda


Return to Kost generelt

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest