!!!! Information !!!!

MuscleZone er ONLINE


OBS:

Visse dele af dette forum er kun synlige for medlemmer - så opret en konto og udnyt MuscleZone til fulde!

- Vær iøvrigt opmærksom på at jeres første 3 posts skal godkendes af en moderator


Hold den gode tone, ellers vanker der med BAN hammeren...

- The Staff

Vejning af mad

Har du generelle spørgsmål om kost m.v, er det her du spørger

Vejning af mad

Postby Cookieløfter » Aug 25th, '20, 05:47

Hej allesammen.
Jeg undre mig lidt. Siden jeg for mange år siden startede med, at veje min mad fik jeg altid fortalt, at det skulle være i rå tilstand. MEN! Når jeg nu ser de her store bodybuildere på youtube, så vejer de deres mad som kylling, oksekød, fisk og generelt kød efter tilberedning. Har tit tænkt på om der ikke mindre kalorier i ved tilberedning, uden fedt i og med væsken ryger også? Evt ved ovn eller gril? Eller er det fordi det ser godt i når de filmer? :D
Cookieløfter
Din vægt: 0.5kg
Din vægt: 0.5kg
Progress to next rank:
55.1%
 
Posts: 28
Joined: Aug 28th, '19, 08:05

Re: Vejning af mad

Postby Cookieløfter » Aug 28th, '20, 18:23

Ingen gode bud? :D
Cookieløfter
Din vægt: 0.5kg
Din vægt: 0.5kg
Progress to next rank:
55.1%
 
Posts: 28
Joined: Aug 28th, '19, 08:05


Return to Kost generelt

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest